dager
timer
minutter
sekunder

Gratulerer med kvinnedagen!

Styret for Arnekampanjen

2024

Styreleder

Anne Gry Ringen

Anne Gry Ringen er grunnlegger og ledelseskonsulent i Code Pink. Hun har solid erfaring som toppleder og gründer fra Norge og Singapore, både som administrerende direktør, markedssjef og sikkerhetsleder. Hun har hatt styreverv i shippingindustrien og ledet prestisjetunge prosjekter for kunder som Equinor, Tata Communication, Aker BP og DNO.

 I dag jobber hun i skjæringspunktet mellom cybersikkerhet, strategi, ledelse og prestasjonsutvikling. Hun er også skribent i polo og livsstilsmagasinet for kvinner The Polo Lady Magazine. Anne Gry har bl.a en bachelorgrad i markedsføring og en mastergrad innen ledelse, sikkerhet og organisasjonspsykologi fra Handelshøyskolen BI.

Anne Gry ble styreleder i Arnekampanjen i 2023.

Styremedlem

Jannicke Bakke-Olsen

Jannicke var med og startet Arnekampanjen i 2022.

Hun er gründer og konsulent i webbyrået Pixeldust AS og IT-firmaet Fend AS. Jannicke er en engasjert og kreativ person, som drives av å hjelpe andre til å få til det de drømmer om. Etter 20 år som designer og kreative leder i byråer og markedsavdelinger sa hun opp jobben og startet sin egen virksomhet i 2019. 

Jannicke er opptatt av å få mer likestilling og mangfold i toppledelsen i arbeidslivet, fordi vi trenger rollemodeller som speiler hele samfunnet. Nye rollemodeller vil bidra til å gjøre det mer inspirerende og naturlig for flere å velge «veien til toppen», der de største beslutningene tas. Med mindre diskriminering vil en større del av befolkningen være representert blant beslutningstakerne, noe som vil skape positiv utvikling i samfunnet på mange plan.

Denne stolte Drammenseren har tre døtre, noe som gir et ekstra kick til å få til noen forandringer gjennom Arnekampanjen.

Jannicke var med i styringsgruppen til Arnekampanjen i 2022 og ble styremedlem i 2023.

Styremedlem

Renate Karlsmoen

Renate Karlsmoen jobber som journalist i Dagbladet, og er styremedlem i presseorganisasjonen European Youth Press.

Den unge trysiljenta har alltid vært opptatt av rettferd og likestilling, og ønsker å bidra til at verden blir et bedre sted for framtidige generasjoner.

Renate har tidligere vært studentleder i Norsk Journalistlag og sittet i programkomitéen til Pressens Hus.

Når hun ikke er på jobb eller reise, er hun også glad i å tilbringe tid på trening, ute i frisk luft eller med ei god bok i hånda.

Vi ønsker Renate velkommen som styremedlem i Arnekampanjen i 2024.

Styremedlem

Isabelle-Louise Aabel

Isabelle-Louise Aabel – gift, småbarnsmor og karrierekvinne på 35 år. Er rådgiver for bærekraft i GCE NODE, klyngen for havteknologi på Sørlandet. Hennes favorittoppgaver på jobben er når hun får jobbe i skjæringspunktet mellom teknologiutvikling og likestilling, inkludering og mangfold som viktige legg i bærekraftsarbeidet.

“Tidligere har jeg jobbet og bodd i Brussel da jeg er EU-nerd og statsviter med ledelse og EU som spesialisering”.

Isabelle har også vært leder av Kristiansand Arbeiderparti og sittet to perioder i bystyret. Er svært engasjert i politikk og frivillig arbeid og sitter nå i styret til Kristiansand Røde Kors og i beredskapsutvalget til samme lokallag. Privat er hun en livsnyter og entusiast for en aktiv livsstil.

Isabelle ble styremedlem i Arnekampanjen i 2023.

Styremedlem

Dana Manouchehri

Dana Manouchehri generalsekretær i organisasjonen LIM (likestilling, integrering og mangfold). Hun har lang erfaring innenfor politikk, strategi og ledelse og har jobbet som politisk rådgiver på stortinget inntil utgangen av 2022.

Dana har utdannelse innenfor rettsvitenskap, sikkerhetsledelse og kultur og trives best i et høyt og aktivt tempo. Hun er en uredd offentlig stemme som tar de debatten ingen andre våger og jobber hver dag for å styrke minoritetskvinners selvbestemmelsesrett i Norge og internasjonalt.

Privat er hun i sitt ess når hun er omringet av sine nærmeste, mann, barn og dyr.

Dana ble styremedlem i Arnekampanjen i 2023.